Hoe een koe een haas vangt

R.S: “Heerlijk Emma, elke avond voor het slapen gaan verheug ik me op jou – dat wil zeggen: op je verhaaltjes. Ik mag er van mezelf steeds maar ééntje lezen, anders zijn ze te snel op…”
E. de W: “We hebben jullie bundel op het toilet neergelegd, zodat iedereen even kan gniffelen tijdens zijn of haar retraite-moment. Hij is inmiddels stukgelezen! En het werkt ook nog eens ‘stimulerend’ – voor het gastenboek althans.”

Dit boek, een verzameling columns en korte verhalen, is een familieproject van Emma, Kayo en Nigel Veenstra. Emma (ik dus) schreef de teksten, oudste zoon Kayo zorgde voor de tekeningen en Nigel, de jongste, ontwierp het omslag. Resultaat van dit initiatief?
Een samenwerkingsproject dat onszelf ongelooflijk veel plezier heeft opgeleverd. En kennelijk (zie boven) straalt dat er bij de lezers ook van af. Nieuwsgierig? Hebbeding?Neem dan gewoon even contact op.

De columns heb ik destijds, strak aan maat en onderwerp gebonden, geschreven voor ‘Natural Body’ (blad voor sportieve jonge vrouwen). De korte verhalen zijn in de loop der tijd uit de losse pols ontstaan.

 

 


Leave a Reply