Ook dat nog!

Hier vind je de vervolg-links van mijn (korte) introductie-berichten plus alles wat ik niet onder de andere vaste rubrieken kwijt kon, zoals een interview met mij zelf, gewonnen prijzen, leuke anekdotes etc. Een ideale grabbelton voor nieuwsgierige mensen – ook dat nog!

Verdwaald in het Walhalla

Klik op deze link, en zie mijn interview met Bart Verburg op pagina 3, en mijn column (“Verdwaald in het Walhalla”) op […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Verdwaald in het Walhalla

Curriculum Vitae

Personalia Naam                         Emma Rosalie Veenstra Adres                         Mijndenhof 42, 1106 GN  Amsterdam Telefoon                   020-69 69 132 /06-470 19 150 E-mail:                       emma.veenstra@gmail.com Website:                    […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Curriculum Vitae

Een ‘partijdig’ stukje

Eén keer in je leven een ‘partijdig’ stukje schrijven, dat moet toch kunnen? Zolang het de lezer ook maar duidelijk is… (Onderstaand […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Een ‘partijdig’ stukje

De toekomst van de journalistiek

Welke kant gaat het op met de journalistiek? Volg de discussie op LinkedIn of, als je journalist bent, discussieer zelf mee! http://tinyurl.com/lxacydr  

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on De toekomst van de journalistiek

Filmpje ‘Preek van de Leek’

Een straatinterview over ‘De preek van de Leek’. Dat was toch even schrikken, bij het terugzien van mijzelf op internet: http://www.youtube.com/watch?v=gbAh3FF2iJI

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Filmpje ‘Preek van de Leek’

Recensie: ‘Sterke verhalen – journalist Ton van Dijk over de kneepjes van zijn vak’

Onderzoeksjournalist Ton van Dijk schreef een boek over de kneepjes van zijn vak: ‘Sterke verhalen’.  En sterk zijn ze – ijzersterk zelfs, […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Recensie: ‘Sterke verhalen – journalist Ton van Dijk over de kneepjes van zijn vak’

Mijn eerste verhaal

Oktober 1960. Tien jaar was ik,  toen  Meester Straatman van de vijfde klas lagere school ongevraagd maar enthousiast een opstel van mijn […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Mijn eerste verhaal

Die slavernij is zo lang nog niet geleden

Interview van Sara Polak met Emma Veenstra.   Emma Veenstra woont in Amsterdam Zuidoost en is actief als vrijwilligster bij de Dialoog. Ze leidt […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Die slavernij is zo lang nog niet geleden

Journalistieke visie

Vakgenoten! Als journalist & erkend counselor/coach kan ik je helpen  doelgerichter, visierijker en evenwichtiger te functioneren, zowel in  je werk als privé. Is […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Journalistieke visie

Het verschil

“Bij ons in de familie is er niet veel verschil tussen bruiloften en begrafenissen. Bij een begrafenis lacht er alleen eentje minder.” (gehoord […] Lees verder »

Posted in Ook dat nog! | Comments Off on Het verschil